BEAUTY TIPS

Αντιγηραντική Μάσκα προσώπου με έλαιο κάνναβης της Stara Mydlarnia

Εάν θέλετε να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας σε άριστη κατάσταση, μια πολύ καλή ιδέα θα ήταν να ενσωματώσετε στην καθημερινή σας περιποίηση το έλαιο κάνναβης!

Το έλαιο σπόρου κάνναβης, το οποίο γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές χάρη στις θεραπευτικές & αντιγηραντικές του ιδιότητες. Ωστόσο είναι σημαντικό να μη συγχέουμε το έλαιο σπόρου κάνναβης με το έλαιο κάνναβης, που αποτελεί ένα γενικό όρο για όλα τα έλαια που προέρχονται από κάνναβη και μπορεί να περιλαμβάνουν έλαιο κανναβιδιόλης (CBD),έχοντας διαφορετική επίδραση στον οργανισμό μας. Το έλαιο σπόρου κάνναβης τυπικά δεν περιέχει καθόλου κανναβινοειδή ενώ αντίθετα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ωμέγα οξέα 3,6 και 9.

Τι ακριβώς είναι το έλαιο σπόρου κάνναβης;
Είναι το λάδι που προέρχεται από τους σπόρους του φυτού κάνναβης, το οποίο
καλλιεργείται για μη ναρκωτική χρήση. Το λάδι χρησιμοποιείται νόμιμα (όταν έχει περιεκτικότητα σε τετραϋδροκανναβινόλη- THC μικρότερη από 0,3%) και εφαρμόζεται σε μεγάλη ποσότητα σε καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής και έλαια δέρματος.

Πώς βοηθά το έλαιο σπόρου κάνναβης το δέρμα μας;
• Διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη, καθώς συμβάλλει στην επιδιόρθωση του φράγματος του δέρματος , σχηματίζοντας μια “σφραγίδα” για να διατηρείται η υγρασία στο εσωτερικό του. Παράλληλα έχει την ικανότητα να προσελκύει την υγρασία.
• Λειτουργεί καταπραϋντικά βοηθώντας σημαντικά στη μείωση της φλεγμονής και της ερυθρότητας.
• Συντελεί στη ρύθμιση της έκκρισης λιπαρότητας, κάτι εξαιρετικά ευεργετικό σε περιπτώσεις ακμής ή υπερβολικά λιπαρής επιδερμίδας.
• Εφόσον είναι πολύ αποτελεσματικό στην αποφυγή της φλεγμονής, συνηθίζεται να χρησιμοποιείται συνδυαστικά με ρετινοειδή ή μετά από την εφαρμογή οξέων.

Έτσι, εάν θέλετε να απολαύσετε τα πολύτιμα οφέλη του ελαίου μαζί με αυτά της ρετινόλης,μπορείτε να δοκιμάσετε την αντιγηραντική και 100% Vegan μάσκα προσώπου Hemp Oil & Avocado face mask της Stara Mydlarnia για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα ελαστικότητας & λάμψης χωρίς ερεθισμούς.